Debreczeni Mozgásstúdió

Bemer

készülék bérlés

Vigye haza és használja kényelmesen otthonában, akár napontat többször!

A BEMER segít Önnek megőrizni fizikai és szellemi teljesítőképességét. A BEMER terápiás kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, regenerálódik a mikrokeringés, ami pedig a szervezet valamennyi funkciójának javulásához vezet.

A kezelés hatására javul a vérellátás különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, serkentődik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energiaszintje, megnő az oxigénellátottság, javulnak a véráramlás tulajdonságai (csökken a vérrögösödési hajlam), ellazul az izomzat.

Ki és Mire használhatja

a BEMER-t?

A terápiát bárki (az újszülöttől a legidősebbekig) biztonságosan használhatja. Egyik nagy előnye a terápiának, hogy pace maker-t használók és fémimplantátum beültetettek is használhatják. A kezelés mellékhatásoktól mentes.

Egészség megőrzése

az egész család részére!

Egészségünk megőrzésének és a gyógyulási folyamatok működésének alapfeltétele a jó vérkeringés.

A mikrokeringés is követi az élet általános törvényét és az idő előrehaladtával gyengül. Ez a folyamat azonban sok embernél a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel következtében felgyorsul. Levegőszennyezés, környezeti méreganyagok, zaj, stressz, agresszió, depresszió, túl kevés alvás és mozgás, egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, nikotin, alkohol vagy kábítószerek, ezek mind negatív befolyással lehetnek a mikrokeringésre.

     A következmények: az immunrendszer gyengülése, fertőzésre való hajlam növekedése, gyengébb szabadgyök ellenálló képesség, csökkenő teljesítőképesség, hangulati zavarok, a betegségekből való felgyógyulási képesség zavara és folyamatának lezajlása.

A szabadgyökök agresszív savas vegyületek a szervezetben, amelyek a természetes folyamatokat gátolják, hatással vannak az öregedési folyamatra az agyban, és egyebek mellett felelőssé tehetők a reumatikus, rákos, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedésekért.

Munkában, otthon, a családban, de a szabadidőben végzett tevékenység során is okozhat betegséget a stressz. Befolyásolja a szervezet érzékenységét és a legkülönfélébb negatív hatások okozója lehet. A stressz megnövelheti a vér adrenalin, noradrenalin vagy cortisol koncentrációját, aminek következményeként a véredények tartós károsodása jön létre. Ezen kívül a különböző kutatási eredmények kimutatták, hogy a pszicho-szociális stressz képezi a szívbetegségek egyik rizikófaktorát.

Az immunrendszer a szervezet olyan komplex hálózata, amely „mobil beavatkozó csapat” formájában egy rendkívül kifinomult védekező rendszer segítségével kivédi az összes fertőzés kb. 90 %-át és az egészség ellen indított egyéb támadásokat.

Ilyenek lehetnek például a baktériumok, vírusok, daganatos sejtek, toxikus anyagok, férgek és gombák általi támadások. Ennek a komplikált védekező-mechanizmusnak egy részét képezik a fehérvérsejtek, az úgynevezett leukociták. Ezek csaknem az egész testben előfordulnak és egy fertőzés, vagy az egészségre mért más jellegű támadás esetén információs proteinek, vagy hírvivő anyagok szabályozzák őket. Mindezen sokrétűen meghatározott véderő ellenére, az immunrendszer maga sem támadhatatlan. Betegségek és fertőzések ugyanúgy károsítják, mint a környezeti ártalmak, a hiányos táplálkozás, drogok, alkohol, a túl kevés alvás vagy a túl sok stressz.

Betegségmegelőzés

A zavart mikrokeringés a sejtek elöregedését felgyorsítja és számos közérzeti zavar és betegség okozója lehet.

Rendszeres BEMER terápia segítségével ezeket a folyamatokat hatékonyan lehet ellensúlyozni.

Bérlés előnyei

Bemer

Bérlés

90.000 Ft

havi díj

További részletekért és IDŐPONTFOGLALÁSÉRT hívja a:

telefonszámot