Debreczeni Mozgásstúdió

Lökéshullám

terápia

A lökéshulámmal kezeltek közül 10-ből 9 beteg meggyógyul már a 6 alkalmas kezeléssorozat végére.

A lökéshullámok nagy energiájú hanghullámok, amelyek a bőrön keresztül jelentős energiát továbbítanak a kezelt fájdalmas, diszfunkciós területre, ami regeneráló folyamatokat indít el a csontokban és a lágyszövetekben.

A fájdalom kiváltó okát szünteti meg,

nem a tüneteket csillapítja átmenetileg!

Mellékhatások nélkül stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait, valamint nagy mértékben segíti a lerakódott káros anyagok eltávolítását. A radiális lökéshullámok hatására a hosszú hónapok, évek alatt lerakódott gyulladást okozó anyagok a fájdalmas területről gyorsabban szállítódnak el a vérárammal.

Miért hatékonyabb a lökéshullám terápia a hagyományos gyógymódokkal szemben?

A kezelt terület vérbősége a kezelés utáni hetekben is fennmarad, mivel szervezete öngyógyító folyamatai zavartalanul dolgoznak tovább. Így az 5-10 perces stimuláló kezelés heteken át tartó öngyógyulást eredményez. Ebből kifolyólag a gyógyulási folyamat az utolsó kezelést követő hetekben sem áll meg. Folytatódnak a gyulladásos gócok felszívódásai, a kóros letapadások, feszülő izmok fellazulásai és oldódnak a meszes lerakódások. Szervezete öngyógyító folyamatai a kezeléssorozat hatására felgyorsult ütemben dolgoznak tovább

Önnek lökéshullám terápiára van szüksége

amennyiben a következő panaszok közül bármelyike gyötri.

Mennyi kezelés szükséges?

A lökéshullám terápiát kórképtől függően, általában 6-10 alkalommal szükséges elvégezni a kívánt hatás elérése érdekében. Egy kisebb terület kezelése 5-10 percet vesz igénybe. A teljes lökéshullám terápia 6 hét eltelte után ismételhető meg. Előfordulhat, hogy a hónapok estleg évek óta fennálló panaszok esetén több kezelésre is szükség lehet.

Milyen esetekben nem végezhető a lökéshullám terápia?

A lökéshullám terápia alkalmazása nem végezhető kontrollálatlan véralvadási zavarok (pl. vérzékenység), thrombosis, terhesség esetén, növekedésben levő gyerekeknél a növekedési porc területén, nagy kiterjedésű haematomán, valamint kortizon kezelést követően 6 hétig. Kimondottan tilos az alkalmazása a levegővel kitöltött szervek plédálul mell és hasüreg felett, valamint fej, csigolyanyúlványokon és a gerincvelő területén, továbbá a daganatos régiókon.

Lökéshullám terápia

  • 3.000 - 4.000 lökésszám
    7.000 Ft/kezelés
    kis terület koncentrált kezelése
  • 4.000 - 8.000 lökésszám
    10.000 Ft/kezelés
    az érintett terület, valamint az azt körülvevő távolabbi struktúrák kezelése

Növelje a lökéshullám terápia hatékonyságát

más fizioterápiás kezelésekkel!

Lokeshullam_pic-manual

Manuálterápia

A kézzel végzett gyógyító beavatkozások, speciális műfogások rendszere.