Debreczeni Mozgásstúdió

Debreczeni Kármen

A Semmelweis Egyetemen végeztem 2004-ben gyógytornász szakon. Mindigis tudtam, hogy valamiféleképpen segíteni szeretnék az arra rászoruló embereken, iskolai éveim végére pedig már abban is biztos voltam, hogy ezt pontosan hogyan is tudnám megvalósítani.

Az Egészségügyi Főiskola elvégzése után 12 évig dolgoztam a Kaposi Mór Oktató Kórházban, ezzel egyidejűleg pedig saját rehabilitációs vállalkozást is indítottam. Az évek folyamán egyre inkább arra törekedtem, hogy minél több betegen tudjak segíteni, hogy visszadhassam a reményt és a gyógyulást az évek óta fájdalomban élők számára. A kifejezetten bonyolultnak tűnő állapotok egyre nagyobb motivációt adtak számomra a szakmai felkészültségem folyamatos bővítésében.

Tanulmányok

Mostanra sikerült egy olyan Mozgásszervi Rendelőt létrehozni, ahol egy rendkívül hatékonyan működő csapattal dolgozhatok együtt. Hitvallásunk a naprakész szakmai felkészültség, valamint az alázatos, empatikus segítségnyújtás a betegeink számára. Így biztosak lehetnek abban, hogy jó kezekben vannak.

Visszakapja a fájdalommentes mozgás szabadságát